Rekisteröitymällä asiakkaaksi voit nähdä tuotteidemme hinnat ja tehdä tilauksia verkkokaupastamme. Rekisteröidy tästä >>

Meistä

Agentuuriliike Camee Oy

Agentuuriliike Camee maahantuo ja myy siivouksen ja kiinteistönhuollon tarvikkeita, laitteita ja tuotteita. Valikoimastamme löytyy omia tuotemerkkejämme, sekä monia ammattikäyttöön soveltuvia työkalu-,kemikaali- ja siivouskone-valmistajien tuotteita.

Yrityksemme on toiminut vastuullisesti vuodesta 1994 lähtien, ja vuosikymmenien kokemus siivous- ja kiinteistönhuoltoalan asiakkaista ja heidän tarpeistaan varmistaa hyvän palvelun.

Verkkokaupan hinnasto on näkyvissä vain rekisteröityneille yritysasiakkaille. Kaikki verkkokaupan hinnat ovat noudettuna varastostamme (Ex-Works), ilman veroa (ALV 0%) Kotimaan myynnissä arvonlisävero (ALV 24%) lisätään hintoihin.

Kemikaalilainsäädännön noudattamisen vuoksi verkkokauppamme ei palvele yksityisasiakkaita. Myymme tuotteitamme vain yrititysasiakkaille ja vain ammattikäyttöön.

 

Tukkuvarastomme osoite on Perhekunnantie 3, 00430 Helsinki.

 

Laskulle myynin edellytyksenä on ulkopuolisen luottoluokituslaitoksen myöntämä positiivinen luokkoluokitus, sekä asiakasyrityksen taloudellinen toimintavarmuus. 

Markkinamme

Asiakkainamme on yrityksiä, teollisuuslaitoksia ja kunnallisia toimioijoita, sekä siivousalan jälleenmyyjiä.